Första jobbarnatten avklarad

Och det gick jättebra! Kunde ju tyvärr inte sova innan så blev rejält trött flera gånger, men jag tror det är en vanesak. Bara att röra lite på sig, gå ut o ta frisk luft när man känner att man håller på att somna. Nästa gång ska jag också tvinga mig själv att sova nån timme innan så kommer det gå galant. Jobbar natt nästa lördag också.

Nu ska jag åka och hämta barnen hos Michels mamma. Dom sov där inatt, annars hade hon fått komma hit innan 06.00 och det e inte så kul kanske.

Ska även komma ihåg att posta alla anställningspapper och dagispapprena. De minsta har ju äntligen fått dagisplats, behövs nu när jag ska börja jobba mer. Behövs inget pusslande med att skaffa barnvakt varje gång.

Ha en bra torsdag!

Sådär ja

då var vi hemma igen. Blev en lite snabb resa till Södertälje för att köpa sommarskor (sandaler) till Linnéa och Sebastian. Sandra följde med också=)
Blev faktiskt inte mer än det, för sen var det dags att fara hem för att hämta upp Linnéa i skolan. Åkte till Eurostore för att köpa kalasgrejer till Sebastian. Snacka om tur jag hade, det fanns Spiderman där. Så nu har han ballonger, tallrikar, muggar, servetter osv. Eftersom han inte går på dagis ännu blir det inte direkt nåt stort barnkalas, men funderar ändå på att ha ett litet. Bjuda de barn han känner=) Så får övrig släkt komma dagen efter eller nåt. Aja, det e ju nån vecka kvar.

Jaha, barnen e ute o leker just nu. Ska ta fram mellis snart.

Michel slutar 16.30 och då ska vi äta middag, sen blir det som sagt Cirkus för dom och sängen för mig. Ska ta med mig lite böcker och kanske bärbara dvdn. Har ju ingen bärbar dator, men mamma var snäll o lånade ut sin=) På facebook kan man ju alltid fördriva tiden ett tag. Känns konstigt att bara sitta där i en soffa flera timmar. På ålderdomshemmet kunde man ju iaf gå runt lite, prata med övrig personal o så. Men jag ser fram emot att jobba natt, det blir ju mer pengar då. Och när barnen börjar dagis behöver dom ju bara vara där fram till lunch när jag har nattpass. Kommer bli perfekt!

Ha det så bra så länge!

Snart kalasdags igen

Idag har Sebastian bestämt att nu är det HANS tur att köpa grejer till kalas. Inte Emilias och inte mammas. Så vi får väl göra det då=) Även fast det är ett tag kvar. 14 juni fyller min lille pojke 4 år.

Innan dess kommer det hinnas med en hel del. På lördag ska jag, mamma och Linnéa på min morbrors bröllop. Det ska verkligen bli mysigt. Var så länge sen jag var på bröllop och ännu mer länge sen jag träffade min morbror faktiskt.
Och samma dag fyller en viss liten Lilleman hela 7 år!

Nästa fredag är det studenfest hemma hos oss för Max och Jonas. Jag ska göra tårtor. Funderar på två choklad och sen två av en annan sort, ska kolla lite recept.
Sen på helgerna kommer det bli jobba för min del. En kille sa upp sig förra veckan. Han hade blivit erbjuden att komma tillbaka till sin tjänst på Scania så han skulle ta den. Jobbigt för arbetsledaren, men det betyder mer tider till oss vikarier. Nu är det ju en halvtidsrad som behöver fyllas.

Önskar att lönen kom redan denna månad, känns som ett pussel för att få ekonomin att gå ihop just nu. Körkortet var ju ett måste, men fasen vad dyrt det blev.
Och så bilskatten på det, blä.
Sen ska ju Gotlandsbiljetten vara betald snart.
Men men, det brukar alltid ordna sig på nåt sätt.

Nä, nu ska jag fixa klart här hemma så vi kommer iväg. Ikväll ska Michel på cirkus med barnen. Jag ska passa på att sova några timmar innan jobbet. Jobbar 22.30-07.00.



Ha det gott igelkott!

Personalmöte

Jepp, var på mitt första personalmöte på nya jobbet idag. Mycket lärorikt. Även fast man blev ganska seg av att sitta ner i nästan 3 timmar...
Nu kommer snart sommarens schema vara fixat, hoppas på mycket tider till mig.
Ja, var ju evigheter sen jag skrev här så kanske ska uppdatera lite. Stora saker som hänt sen sist:
Jag har tagit körkort
Jag har skaffat nytt jobb (personlig assistent)
Jag har fyllt 27 år
Emilia har fyllt 2 år

Känns som det här året har haft en väldigt bra början!
Får väl ta och börja skriva här igen för nu känns det som att det händer mer grejer.

Förutom personalmötet idag, så har det inte hänt så mycket ifs. Mamma var här och passade de minsta barnen.
På eftermiddagen kom Johan förbi med Anna så hon och Linnéa fick leka en stund. Sen blev hon hämtad strax innan middagsdags.
Till middag blev det stuvade makaroner och falukorv. Sebastian utropade förtjust "Vilka goda makaroner" medans Linnéa slickade på en ynka makaron för att sedan spotta ut den. Ja, smaken är som baken.

Nu är det läggdags för alla kottar. Sen funderar jag på att kolla lite avsnitt av Ghost Whisperer. Perfekt när det går att kolla serier på nätet.

Ha det så bra så hörs vi kanske imorgon.



Bild från när jag o de två minsta var på en härlig promenad

RSS 2.0