Vet inte riktigt..

vad jag ska skriva. Alltid det här med att komma på en rubrik:)
Jaha, så var det fredag igen. Nog bästa dagen på veckan. Eller det beror på, jag som knappt följer nåt program på tv har alltid haft torsdagar som favvo-tv-kväll för då har det nämligen vart Criminal Minds. Nu är det Vampire Diaries som gäller. Däremot läggs nya avsnitt från Usa ut på nätet natten mellan torsdag och fredag så blir att se det senaste ikväll. *intressesmurfarna svimmar av extas*

Igår fick jag en hel del gjort här hemma. Monterade isär hörnsoffan i vardagsrummet och plockade bort berget av leksaker under. Dammsög och torkade golven. Onödigt att sätta ihop soffan igen så den får vara i Sebastians rum nu så tog jag ut Linnéas soffa i vardagsrummet istället. Den som stod i Sebastians rum så länge. Kommer att ställa alla kartonger i hans rum nu så det inte blir så trångt i övriga rum. Har ställt in leksaker i Linnéas rum och Sebastians säng står i vårt rum. Så får det vara nu innan flytten, bäst att förbereda så mycket som möjligt så flytten går fort och smidigt. Och mitt i allt ska jag till körskolan varje dag i två veckor och v. 9 är det teorikursen som gäller. Då har jag världens snällaste bror som ska försöka få ledigt så han kan bo hos oss den veckan och hjälpa med barnpassning/skjuts m.m. Som sagt, världens snällaste! Och sen, ja då hoppas jag att jag fixar både teoriprov och uppkörning.

Hepp, nu får det räcka för denna gång.

Har planer på att lägga in nya bilder från kameran, men det får bli senare (som vanligt).

Fick bli en slumpad bild från i somras ist

Mot Gävle..

Nu ska jag ta och packa åt mig och alla barn. Om nån timme kommer barnens farmor hit och hämtar storebarnen. Michel slutar fem och de ska sova hos hans föräldrar. Jag och Emilia blir upphämtade av Max, sen hämtar vi mamma och så far vi mot Gävle för att spendera helgen hos Jonas:):)

Jag ska komma ihåg att packa ner körkortsböckerna så jag kan plugga så mycket som möjligt där. På måndag börjar ju körskolan!

Ha det så bra alla!!

Julbocken i Gävle.

RSS 2.0