Mysig promenad i mörkret

Idag var en sån där härlig dg utan en massa måsten. Städa gjorde jag igår, så det kommer inte behövas igen förrän imorgon. Så på förmiddagen gick vi på en långpromenad, jättehärligt men oj vad kallt det var ute. Kändes som hjärnan skulle frysa till is (jepp, glömde mössan). Sebastian har tröttnat på den vanliga rundan så han fick bestämma väg idag. Tog en timme ganska precis.

På eftermiddagen plockade jag äntligen fram saftmajan och fixade lite saft. Något jag tänkt göra i flera månader nu (har haft en påse svarta vinbär i frysen). Men nu är det äntligen gjort:)

Saften drog ut lite på tiden, så eftermiddagspromenaden fick vi ta efter att i ätit korv och makaroner.
Klockan hann bli strax efter sex innan vi kom ut och det blev mörkare och mörkare, men det e ju bara att vänja sig. Snart är vintern här och då blir det många promenader i mörkret. Måste skaffa gigantiskt stor ficklampa (finns inga gatlyktor här på flera mils avstånd).
Hon med hästen (vet fortfarande inte vad hon heter), skulle precis ta in hästarna när vi kom så barnen blev såklart superglada<3

Vi kom in 19.15, en halvtimme senare sover alla barnen. Kanske skulle ta det här till en vana, att gå ut strax innan läggdags?

Nehepp, ta och gå in o glo lite på Facebook, sen kanske se om det e nåt bra på tv.
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon. Orkar inte lägga ut bilderna från idag, så tar det imorgon..

Dammar av bloggen...

Jag är verkligen urusel på att skriva här. Så mycket annat hela tiden som kommer emellan. Som Facebook...shit, man har ju blivit värsta datanörden nu sen alla spel har dykt upp på Facebook. Vet att jag inte e ensam om det iaf:)
Och sen så Twilight som på ett eller annat sätt tar upp mycket tid. Och nu snackar jag såklart om kvällarna, på dagarna säger det sig ju självt att det e fullt upp ha ha:) Men det är så jag vill ha det, blir otroligt rastlös annars.
Verkar som att ju fler barn, desto mer energi (jag vet hur konstigt det låter, men det e sant).
Barn nr 1: Hemmet ser ut som kaos, man hinner aldrig duscha borsta tänder eller sminka sig. Det enda man gör är att amma och bära runt på bebisen.
Barn nr 2: Rutinerna infinner sig lättare än man trott och det är ju faktiskt inte så jobbigt med en bebis, nu när man fått kläm på hur de fungerar.
Barn nr 3: Hur kunde man ens tycka att ETT barn var jobbigt? När man bara har ett eller två av barnen hemma känner man sig helt sysslolös. Hemmet är otroligt välstädat och man har aldrig haft så mycket egentid på kvällarna (med första barnet har man ju inga kvällsrutiner alls). Så varför inte skaffa en hund eller två när man ändå håller på;)

Ja..så vad har hänt idag då?
Linnéa var till skolan och idag var det skogsutflykt. Hon har reda bestämt med Anna och Jonathan att de ska komma hem till oss i helgen:) Måste komma ihåg att ringa deras föräldrar imorgon och bestämma vilken dag. Så kul att hon fått så många kompisar på en gång<3 

Michel var ledig idag eftersom han jobbat extra en dag, men han var tvungen att meka bil hela dagen (ha vill hinna klart innan kryssningen, kul med lite extra pengar).

Jag, Emilia och Sebastian har städat idag. Mest jag. När Linnéa kom hem åt vi mellis, sen gick vi på långpromenad.
Hon med hästarna var ute och till barnens stora glädje fick de följa med in i stallet och lägga varsitt äpple i hästarnas krubbor. Linnéa blev lovad att hon skulle få komma dit och rida sen:)
Promenaden blev inte så lång som vi hoppats på för mörka moln tornade upp sig så vi fick vända nästan halvvägs och gå hem igen.
Till middag blev det chicky bits, sötsur sås och ris. Jättegott tyckte alla utom Linnéa ("det ser inte alls ut som kyckling").
Nä, nu får det räcka för idag.
Ha det så bra alla!

RSS 2.0