Längtar till torsdag..

massor! Vill att det ska bli torsdag nuuuu!!



Borde egentligen inte sitta vid datorn nu, ska kolla igenom en dvd från Herbalife och läsa tredje IBO-boken. Klockan 11 ringer min coach så ska vi prata lite.
Vägde mig förresten imorse och höll på att trilla av vågen, GÅTT NER ETT KILO! Men va redan? Jag som faktiskt fuskat en del med fika och godis, men igår var jag duktig hela dagen och det känns liksom redan. Har använt Herbalife i ca en vecka nu och när jag nu såg resultatet kommer jag inte fuska mer. Eller jo, på torsdag, men det räknas inte. Kan ju inte se på bio utan godis, funkar inte:)
Känns bra att själv få resultat, annars kan jag ju inte rekomendera Herbalife till andra.

Hoppas på att paketet kommer idag, kul att pröva de andra smakerna. Jättekul att ha mitt första shakeparty på lördag. Men kommer ju bara ca 3 stycken, jag skulle börja så, så att jag kan öva lite. Så blir det fler nästa gång.

Efter att Carharina ringt blir det lunch, sen ska vi till ängen så hundarna får springa av sig lite. Izi var så trött igår så det blev bara vanlig promenad. Hon är ju säkert inte van att springa lös sådär (bodde i em stad förut), så får vara lite försiktiga med gammeltanten:)

Ha det så bra alla! 


Mycket att se fram emot!

Nu kommer den här tiden på året då det finns så mycket roligt att se fram emot.

Som t.ex.
19/11 - Midnattsvisningen av New Moon
20/11 - Julklappshandling åt barnen
25/11 - Lön:)
28/11 - Yes, fritt fram för julpyntning
27/11 - Julmarknaden på Rosendal startar
29/11 - 1:a advent
2/12  - Hemligt just nu..avslöjar det senare
4/12  - Julmarknad på Solåkra
6/12  - Michel fyller 28

Ja, lite av det vi har att se fram emot:)

På tal om nåt annat så är det dags att vaccinera sig nu. Svininfluensan närmar sig...
så därför har barnen fått tid till vårdcentralen nästa vecka.

Igår såg jag på Marley och jag, helt underbar film. Skrattar massor i början och gråter på slutet. Tittade på Gizmo som låg bredvid mig och grät lite till.
Efter den ville jag se nåt roligare, men visas ju bara en viss sorts filmer så sent, men hittade Nim och den hemliga ön på Family, sen Skruva den som Beckham på nån annan kanal. Den var ganska kul:)

Idag har min Trollunge namnsdag! Grattis Emilia <3 Just nu sover hon, men sen ska vi ha lite namnsdagsfirande med kryddmuffins och ett litet paket till henne:)
Trollungen <3
(Bilden är INTE tagen 2006, miffokamera)

Imorgon kommer mamma och hälsar på. Vi har fortfarande inte hört nåt om huset..


Fredag den 13..otursdag?

Nä, jag tror inte riktigt på sånt. Har mosat så många spindlar i mitt liv utan att det börjat regna så...

Imorgon är det äntligen sovmorgon igen...skööönt:)
Med sovmorgon menas alltså att jag får sova ut kanske en halvtimme extra ha ha. Linnéa klagar alltid på att hon är trött, men när hon äntligen FÅR sova så gör hon inte det. Vaknar klockan sju pigg som en mört. De små sover oftast längst av alla (om man inte räknar Michel, INGEN sover lika länge som han. Han skulle väl inte ens vakna på dagen om jag inte väckte honom).

Idag ska det dammsugas och torkas golv. Behöver inte greja nåt med Herbalife idag, ska läsa på lite i helgen.
Så idag ska jag brodera som en galning, har hunnit med ganska långt med Emilias nu, sen är det en del kvar på Sebastians (läs: en STOR del) och så lite lite på Linnéas. Sen ska jag höra med moster Carina om hon säljer såna där beslag. Sen är det klart.

I helgen tror jag inte att det händer nåt speciellt. Michel ska fixa med Håkans bil så den blir klar nån gång.

Har jag sagt att vi svarat på en husannons? Aja, har ju mailat men fick inget svar. Så ringde igår och fick då till svar att han kommer maila sen om när visningen är. Spännande! Hoppas hoppas nu.

Inte nästa vecka, men veckan efter den....då är det äntligen dags att JULPYNTA!! Längtar längtar längtar <3 <3








Tips på roliga tävlingar

Kom ihåg att gå in på dess sidor och tävla, massa roliga priser:)

Oetker - Vinn välfylld presentask med allt som behövs för julbaket

Dodde - Använd din blogg och tävla om presentkort på 2000:-

Coca Cola - Var med i ett quiz och tävla om spelkonsoller och coca cola-prylar

Kellogs - Skicka in din bästa morgonbild och tävla om en resa till Disneyland Paris

Norrmejerier - Svara på två frågor och tävla om en supersnygg köksmaskin


Rik som ett troll

skulle man vilja vara, eller hur?

Idag har jag pratat med min handläggare och hennes upline i över en timme. Fått en massa bra info och nu känner jag mig mer taggad att satsa på det här med Herbalife. Ska bli riktigt spännande. Kanske att man inte behöver sitta och vänta på den där Triss-vinsten utan nu kan man göra nåt själv. Ska ju inte ta ut något i förskott, vet ju att det krävs hårt arbete för att tjäna mycket pengar. Men nu är jag en bit på vägen och har ju redan skaffat mig minst två fasta kunder på bara en vecka. Bara en sån grej liksom:)
Så ja, bara att köra stenhårt på det här nu, har ju inget att förlora.

Idag har vi varit ute en del, har varit skönt väder. Mamma och Carina kom inte idag, mamma är lite förkyld igen tyvärr. Får ta det nästa vecka istället.

På tal om nästa vecka...
Längtar längtar längtar





Nu är det snart dags att börja med middagen. Har inte riktigt bestämt än vad det blir.
Vad huset förmår som det hette i skolan ha ha;)

Ikväll är det tv som gäller. Torsdagar är bäst för då är det Criminal Minds.




Leksaksminnen

Nu är det ju snart dags att inhandla alla julklappar. Och ja, jag har förstås redan börjat:D
Det svåraste tycker jag, är när barnens julklappar ska köpas. Speciellt när man åker till de större leksaksbutikerna och ska försöka bestämma sig för vad som kan bli bäst. Vad kommer barnen tycka mest om? Mina barn är ju fortfarande så små att dom inte säger exakt vad dom vill ha och visar vi en leksakskatalog så vill dom ju bara ha ALLT ha ha.
Men...så råkade jag av en slump hitta en leksaksbutik på nätet som heter Dodde och där säljer dom allt man kan önska sig i leksaksväg till väldigt bra priser. Så där ska vi köpa alla julklappar till barnen. Åh, vad skönt det ska bli att slippa åka runt och svettas i olika leksaksaffärer där man ändå får beslutsångest. Nu kan vi sitta i lugn och ro och välja. Sen så har dom en bra grej, att köper man för över 1000:- så blir det fraktfritt. Och den summan kommer man ju liksom lätt upp i nu till jul;)

Här kommer lite av sakerna vi ska köpa till barnen:


Verktygsbänk till Sebastian    Matset till Emilia    Barnens Post till Linnéa

En väldigt smart grej är att skaffar du konto där kan du lägga sakerna i en önskelista. Hur bra som helst!

Har ni något speciellt leksaksminne? Eller kanske gosedjursminne?
Jag har ett minne från när jag gick i ettan och min mamma hämtade mig efter skolan idag. Kommer ihåg när vi gick där över skolgården och när vi kommer fram till bilen säger hon åt mig att titta i framsätet. Där ligger världens sötaste sötaste Monchici. Minns ni? De små söta aporna som har en napp i handen man kan stoppa in i munnen på dom.
Åh, vad jag hade önskat mig en sån och så fick jag äntligen en<3
Regnkäder hade han också så han kunde följa med ut även om det var regnigt. Ett tag senare fick han även en lillasyster, som hade rosett i håret:)
Min monchici har följt mig i alla dessa år och nu har mina barn fått honom. Dessvärre fick vår lilla busiga valp tag på honom och bet av hans hand. Så nu ligger stackaren och väntar på att bli lagad.





Snöade lite idag

Äntligen liksom! Fast tyvärr smälte det bort på en gång.

Jag och Sebastian har byggt en liten koja till Izi. Izi = hunden som tycker om att vara ute. Gizmo = bebisen som kan vara ute så länge matte är med:P
I alla fall, så har hon nu en fin liten koja (ok, vi ställde utebordet vid syrenbuske och la pressening över), så att hon får lite skydd när det blåser. Men icke då, när jag tuttar ut ligger hon där mitt på gräsmattan och sover. Aja, hon verkar ju trivas så:)

Om ca 2 veckor kommer Lena från Izis kennel hit och hälsar på med alla papper och sånt. Självklart vill vi behålla henne, det är bara det att vi måste höra ordentligt med grannarna först så det är ok. Hon ylar en del och det kanske inte är så kul om det hörs dit upp så mkt. Men hoppas hoppas att vi kan behålla henne, hon är ju redan en del av familjen <3



Nu till nåt annat...vi kollar ju runt lite ibland efter husannonser här i Gnesta och idag hittade vi faktiskt en. Huset ligger i Mölnbo och verkar helt perfekt för oss. Himla trist att flytta, men vi har ju vetat hela tiden att det är för litet för oss här + att med tre barn och två hundar kan det vara skönt att ha nåt helt eget. Vi vill ju också kunna bygga upp en hundgård.
Så väntar nu ivrigt på svar...*håller tummarna*
Inflyttning är inte förrän till våren, men det passar perfekt för då har jag förhoppningsvis börjat tjäna lite mer pengar.

På tal om pengar...imorgon måste jag ringa runt och kolla om det är någon som vill komma på min produktpresentation nästa lördag. Ska bara ta några eftersom det är min första gång. Blir det ändå många ska min handledare från Herbalife komma hit. Känns väldigt skönt att ha sånt stöd från henne hela tiden.
Michel har också börjat med Herbalife nu, jättekul!

Imorgon kommer kanske mamma och Carina hit. Om man skulle göra köttfärspaj då kanske:)

Michel och jag satt och pratade julklappar i förrgår och vi har nog bestämt klart vad barnen ska få. Linnéa ska iaf få ett V-smile (tv-spel) och Barnens postkontor. Sebastian ska få en snickarbänk och en massa utklädningsgrejer (sjörövare, indian, riddare). Och Emilia ska få docka med vagn och grejer till deras lekkök. Det är vad vi bestämt nu iaf:) Sen så har vi ju redan Winx-dvd till Linnéa och Cars-dvd till Bastian. Och jo, biljetter till Disney on Ice:)

Nu ska jag sätta mig och brodera några timmar...känner mig lite stressad, är ju snart december. Aja, det viktiga är ju att få dit siffrorna åtminstonde;)

Ha det bäst!

Onsdag

Kom inte på någon bättre rubrik:)
Snart dags för hundpromenad, men tänkte att jag skulle skriva några rader först.

Håller på att omdesigna min blogg just nu, det går sådär. Tar lite tid innan jag får kläm på hur man gör, inte den mest tekniska i den här familjen liksom.

Jag har faktiskt börjat jobba igen! Tänka sig:)
Jo, för ett tag sen såg jag nån annons på internet om att jobba hemifrån och jag tänkte att aja, jag kan väl kolla vad det är. Säkert nån skum produkt som kostar multum (Michel var med om det innan han började på Truck Tema).
Så ringde det upp en tjej (vid det laget hade jag helt glömt att jag skickat in intresseanmälan så tog ett tag innan jag fattade vad hon pratade om).
Men så förklarade hon att hon är distributör åt Herbalife och frågade om jag också var intresserad av att prova.
Eftersom jag vet att Herbalife fungerar så sa jag ja:)
Så för en vecka sen fick jag hem mitt Herbalife-paket. Jag ska pröva produkterna själv först och se om det funkar för mig så att jag kan rekomendera andra att testa sen.
Min "handledare" är jättetrevlig och hjälper mig med allt. Är ju en massa saker jag måste lära mig nu när jag ska sälja produkterna, men det känns kul. Lite pirrigt, men kul. Som Michel säger, det är ju bara att köra på. Han sa också att det är väl som att ha en muntlig redovisning för klassen, men det hjälpte inte direkt. Det var ju typ det värsta som fanns ha ha.
Men det här är ju annorlunda. Nu har jag chans att tjäna pengar. Mycket pengar tom om jag verkligen satsar på det här och lyckas bygga upp en liten kundbas. Jag har redan 3-4 kunder.  Tänkte ha min första produktpresentation nästa lördag, det ska jättekul.
Så nu hoppas jag på det bästa, att det här verkligen ska gå bra så att jag kan tjäna lite extra. Det skulle betyda så mycket. Då skulle jag utan problem kunna vara hemma längre med barnen och vi skulle ha råd att flytta till ännu större hus. Underbart!
Nä, nog pratat om det.

Barnen är ju äntligen friska igen och Linnéa är tillbaks i skolan. Emilia vände ju totalt på dygnet när hon var sjuk så det var ganska jobbigt ett tag. Somnade inte på förmiddagspromenaden, utan istället på eftermiddagspromenaden vilket gjorde att hon var pigg ända tills tio-elva på kvällen. Och vaknade flera gånger på natten. Lite trött var man då:)
Men igår sov hon äntligen strax innan lunch som vanligt och somnade vanlig tid på kvällen:)

Skriver kanske mer sen, ha det bäst!

Hela ligan sover..

utom jag. Det e som vanligt då:)

Vi fick ju tid för kloklippning till Izi hos Monica i Trosa så där har vi varit på eftermiddagen. Eller ja, det tog högst 10 minuter, sen var det klart. Däremot kom vi lite för sent, för att det gör vi jämt+att vi inte ska lite på våran gps för då kör man alltid vilse. (Som att den plötsligt när man är på motorvägen säger att man ska göra en u-sväng eller när den vill att man ska svänga höger även fast det är en sjö där. Litar inte riktigt på den nej).
Men åter till ämnet, det gick hur bra som helst och Monica är världens snällaste! Izi satte sig på bordet och höll fint upp tassarna. Klipp klipp så var det klart. 40:- tog hon bara, helt otroligt billigt. Så dit ska vi fortsätta. Ska ringa igen och boka in ett bad åt Izi, då kommer en massa päls försvinna också.
Och en massa päls blir det, borstar och borstar varje dag. Finns tydligen en kvinna som gör garn av hundpäls...får väl kontakta henne:)
Gizmobebisen ville också visa upp sig, men hans klor har jag redan klippt så det behövdes inte.

På vägen hem hämtade jag ut biljetterna till Disney on Ice och sen tog jag med mig Trollungen och handlade på Ica. Åh, så mycket fina julgrejer de har plockat fram. Gick runt och drömde där ett tag. (Sa som jag brukar till Michel, att det var lång kö). Glögg och julmust blev det såklart och sen allt som behövs för att göra...

Lussebullar och pepparkakor:D

Medans Michel stekte hamburgare, så gjorde jag pepparkaksdegen. Så nu ligger den i kylskåpet och vilar:)



Fortfarande fel på datumgrejen på kameran ser jag nu, så tog bort den helt.

Efter att vi ätit drack vi glögg. Jag, Michel och Sebastian:) (Självklart alkoholfri)


Skål!

Nu är det snart sängdags känns det som. Fast om ett tag börjar En lysande jul på Canal + och den verkar så mysig. Aja, orkar jag inte får jag väl se den på Canal + play imorgon kväll. Underbart med framtidstv där man kan se program när man vill och tom hyra film direkt på tvn. Sånt tycker vi om!

God natt!

Designa bloggen?

Någon som vet någon som är duktig på att designa bloggar? Jag skulle vilja göra min lite finare nämligen:)

Förkylda som alla andra

Hakar på trenden att bli förkylda vi med. Ja, alla utom Michel och Sebastian faktiskt.
Linnéa fick stanna hemma från skolan idag, lika så bra:)

Michel är ledig idag så vi ska iväg och klippa Izis klor om det finns tid nånstans. Måste också hämta ut mitt Herbalife-paket och Disney on Ice-biljetterna:)

Usch, vad jag är dålig på att blogga (känns som jag skriver det varje gång).

Hm, vad finns det att uppdatera om?

Jo, vi har ju hämtat hem hund nr 2; en Alaskan Malamute-tik på 7 år (=tant) som heter Timeless Dawn, men kallas för Izi. Så himla vacker!! Här kommer bild...
Min kamera e lite knäpp, så det står alltid att bilderna är tagna 2006 även om man ställer om datumet hela tiden. Ska ta bort datumvisningen helt.


Det funkar jättebra mellan Gizmo och Izi, javisst råkar dom ihop ibland men det e ju så det kommer vara första tiden. Jag menar, han e valp och hon är en tant. Men ibland så har hon lust att busa och det tycker Gizmo är jättekul:D

Våra sötnosar



Ja, nu är det inte många dagar kvar tills midnattsvisningen av New Moon. Längtar litegrann;)
Ska bli så mysigt!

<3<3<3

Jo, jag nämde ju att vi ska hämta ut biljetter idag. Sebastian och Linnéa ska få dom i julklapp:) Har sett Disney on Ice varje år nu och var lite osäker på om vi skulle gå nästa gång. Men så såg jag att Peter Pan ska vara med = Sebastians absoluta favorit. Så då fanns det ju inget val:D

Ska bli jättekul! 2 januari ska vi gå:)

Åh, fick hem Pandurokatalogen för ett tag sen, vill ha ALLT!! Finns Panduroåterförsäljare här i Gnesta så ska dit och köpa lite grejer som det var erbjudande om nu. Bl.a billigt lim, det kommer ju gå åt nu när det snart är dags att börja julpyssla.

Och på tal om jul, såg att Spiderchick bakat lussebullar!! Gott gott gott!!
Linnéa har tjatat om det i flera veckor nu, så ska minsann ta och köpa hem saffran jag med:) Och pepparkaksdeg ska vi också göra. Precis som Spiderchick sa, inte en dag för tidigt;)

Milda har en kampanj just nu; Köp tre valfria produkter från dom och få 3 pepparkaksformar. Jättefina formar, bla. en dinosaurie.
Tyvärr fanns det bara en sort, så barnen har nu önskemål om flera dinosaurier. Hittade faktiskt en bra sida med en massa roliga formar. Lyckasmedmat heter sidan och har en massa andra vill-ha-saker också:)

Nu ska jag ringa och boka tid till kloklippning.
Ha det så bra alla!

RSS 2.0