Tisdag!

Igår blev det inte av att jag skrev. Dagen gick så fort, timmarna bara flög fram. När jag trodde klockan var runt två var den plötsligt halv fyra! Jag som skulle hunnit med så mycket igår, blev inte av att jag städade badrummet. Ute var vi såklart, barnen sprang runt med kaninerna och så fikade vi och hade det mysigt. Men sen så började det blåsa så mycket så det gick inte att vara ute längre. Inne gjorde vi inte så mycket, eftersom barnen fick vara uppe senare när vi spelade bingolotto så var dom supertrötta igår och bråkade och grinade om vartannat, så fick bli tidig nattning:)
När alla somnat så tog jag fram en massa kläder som jag fotade och la ut på blocket. Nu är det bara att hoppas på det bästa så man får allt sålt. Ska köpa sandlåda för pengarna hade jag tänkt. Kul att tjäna lite extra pengar nu när jag inte får så mycket i mammapenning. Kul att unna oss lite extra. Ja, Michel brukar ju jobba extra ibland, men känns ju bra att bidra lite själv också:) Ska också försöka betala av så mycket skulder som möjligt nu, då funkar det ju sen med vårdbidraget. Vilken underbar känsla det är, att jag kommer kunna vara hemma tills Emilia blir 3. Det blir alltså tills maj 2011!! Linnéa ska ju börja 6-års i höst, men med Sebastian får vi se. Linnéa har ju fått vara hemma så länge så känns bra att ha honom hemma ett tag till i alla fall. Nu har vi ju lite mer vänner som har barn så kompisar har han ju:)

Idag har vi haft en lugn och skön morgon. Det blåser fortfarande så mycket ute så Emilia får sova inne idag. Michel är ledig idag, men han mekade med Volvon tills två inatt så han sover ännu. Volvon ska till Bilprovningen imorgon, därför var det lite bråttom att byta bromsklossar.

När han vaknat ska vi förmodligen in och handla, kanske tar en sväng till hans föräldrar...vi får se.

Bjuder på lite bilder från gårdagen. Nu ska jag ta och städa badrummet, hej hopp så länge!







    Lite fika i solskenet

Sebastian hittade en boll...








   Strax efter den här bilden togs, försökte Ronja para sig med Smulan.
                                                                                        Barnen tjöt av skratt. Muppkaniner!!

Inviger nya bloggen!

Hej! Sådär, nu har jag bytt blogg. Ska försöka fixa iordning designen här också, men det tar vi senare:)
Har inte haft tid riktigt att skriva på ett par dagar, har varit ute nästan hela dagarna och sen på kvällen sitter man som klistrad framför tvn ha ha. Måste bättra mig!

Igår gick vi i vanlig ordning upp tidigt, åt frukost och gick ut för att mata och motionera kaninerna, sen in för att väcka Michel (eftersom han jobbade till 21.00 kvällen innan, VIP kväll för Scania..var helt slut, så fick han sovmorgon).
Åt köttbullar och makaroner till lunch och sen bar det av till Södertälje. Eller först åkte vi runt lite i Gnesta, Michel hade beställt en grej till motorsågen, men butiken hade lunchstängt. Vad typiskt! Vad skulle vi hitta på då he he..självklart blev det Hermannas där jag och Linnéa fördrev tiden. Skulle vilja ha ALLT i den butiken! Men så länge blev det 2 par strumpor till Emilia och Linnéa köpte en liten hjärtformad tvål. Kvinnan i butiken är så gullig, gav Linnéa ett jättefint klistermärke med änglar på. Gissa om hon blev glad!

När väl Stigabutiken öppnade igen så hade inte den där grejen kommit ännu, så vi åkte vidare till Södertälje. Hade ju bestämt att vi skulle köpa det där OBHNordica köket till barnen som överraskning så åkte först till Weda, men där hade dom inte ett sånt. Gick in på Jober och köpte ett jättefint regnset till Linnéa för bara 150:-, halva priset. Ett riktigt kap. Tre par strumpor blev det åt mig också. Barnen fick gratis glass:)
Åkte in till centrum och eftersom Emilia somnat och barnen åt glass gick jag själv Kringlan, där jag träffade Max som var och handlade kläder. Leksaksbutiken där hade som tur var köket:)
Efter det åkte vi till Willys och skulle storhandla, men ja det var vi ju inte ensamma om. Helt fullt på parkeringen, så tappade liksom lusten för det. Vidare till ÖB istället för att se hur det blivit där. Riktigt fint faktiskt, inte äckligt som på det förra stället. Där blev det en massa rengöringsgrejer, duschgrejer, tvätt- och sköljmedel och så två stora chokladkaniner till barnen. Sen till Daisys och åt mat, sen till Coop och handlade lite mat och blommor till Linnéas rum.


 Lite blommor till Linnéas rum

 Ska handla mer idag eftersom vi ska in till Södertälje och fira Max som fyller 18 år imorgon:D
Kom hem vid halv sju och då kom det ett par som ville kolla på bebiskläderna jag säljer. Fick sålt för 355:-. så jag är riktigt nöjd!
Michel och barnen byggde ihop köket, åh vad glada dom är för det. Jag och Michel ringde till dom och bokade bord så fick vi komma och äta på deras restaurang;)
Vid åtta var det Lets Dance, men barnen var trötta så jag gick och la dom. Vaknade halv sju imorse ha ha, så var nog ganska trött jag med.


Emilia älskar att bli fotad, allid dessa miner hi hi


   

Den här ska mamma få idag, så söt:)


Idag ska vi som sagt till Max, ska bli så kul. Tänt att han fyller 18!
Innan det ska vi försöka hitta en present till två av mina kusiner som fyllt år. Mycket födelsedagar nu i mars, men det är kul:)
Nehepp, ska

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0