Biokväll!

Ikväll ska jag, Carro, Gunilla och Anna gå på bio. Ska bli så himla mysigt! Speciellt när det regnar, finns inget bättre. Och vad vi ska se? Eclipse såklart. Blir andra gången för mig nu, men sen får jag nog vänta tills den kommer på dvd. Någon måtta får det vara;)

Fick hem min efterlängtade bok idag. Det regnade ute så var rädd att den skulle bli blöt i brevlådan. Efter fyra vändor till brevlådan så kom äntligen postbilen. Åh, den är helt underbar!
Måste skaffa mina svarta tavelhyllor från Ikea snart så jag kan fixa min Twilight-vägg. Kommer bli så fint med alla böckerna på rad.

Senaste boken i samlingen.

Och en bild från igår.



Karlsson sitter barnvakt åt Majas kattungar. Hur sött som helst!

Hej då så länge, nu ska jag snart skjutsa barnen hem till deras farmor. Skickar med dom bullar och morotsmuffins till kvällsfikat.

Tack o hej.

Ps. Smart drag av mig att lägga BÅDA paraplyerna I BILEN. Nu kommer man ju se ut som en dränkt katt så fort man öppnar dörren.

Gröna Lund

Här kommer bilderna från våran toppendag/kväll på Grönan. Åkte inte dit förrän vid tre eftersom det regnade, men väl där kom det bara lite duggregn och sedan var det fint hela kvällen. Fördelen med att åka dit när alla tror att det ska regna är att det knappt är några köer. Vi var kvar där ända tills barnkarusellerna stängde 21.50. Trötta och lyckliga barn somnade som stockar i bilen på vägen hem.



Mamma och Kenneth tog med sig Emilia till Skansen.



Första karusellen (inte lätt att ta fina bilder när den rör sig märkte jag)



Sebastian och Michel åkte Nyckelpigan flera gånger



Barnen åker Pariserhjulet (Linnéas favorit)



Bilarna var populära.



En modig Sebastian. Den här älskade han! Tjatade om att få åka riktiga Fritt Fall också ha ha





Linnéa lyckades lura upp mormor i Elefanterna. (Mamma, Kenneth och Emilia kom till Grönan lite senare på kvällen.



Linnéa åkte Radiobilarna flera gånger, dom var jättekul!



Titta vad vi vann!! Gissa om barnen blev överlyckliga ha ha (Ja, deras pappa också förstås)



Lyktan



Emilia leker i Pettson och Findus stuga



Linnéa i Pettson och Findus stuga



Bra med vagn när man blir lite trött. Emilia gosar med alla gosedjursvinster.



Sen blev Emilia pigg igen och vi åkte kärlekstunneln och sen blev det bilarna igen. Kolla Emilias min, helt överlycklig!



Hann med att åka en gång till. Till Linnéas stora lycka fanns det en rosa jeep.





Medans pappan och storebarnen tog en sista tur med tekopparna (dom åkte vi massor), fick jag och Emilia åka en sista gång med karusellen.





Bilder från...

Linnéas avslutning på Idrottskolan:


Vattenkrig!


Vi i publiken hade roligt


Fotbollstjejerna




Nu ska vi åka till Grönan, mer bilder kommer sen.

I väntan på att regnet ska sluta..

Igår var vi hos Gunilla och Emma på grillfest. Linnéa och Emma hade Winx-disco. Det var hur kul som helst, vi hade riktigt mysigt. Tjejerna lekte och lekte i flera timmar. Jag och Gunilla...ja vi gjorde det vi är bäst på, pratade om filmer. Och Twilight. Mest Twilight.
Hoppas de hittar ett hus lite närmare nu så vi kan träffas oftare.

Just nu sitter hela familjen här och väntar på att renget ska sluta så vi kan åka till Gröna Lund. Älskar att det regnar, men vi hade ju bestämt att åka idag så vore snällt om det kunde bli lite lite torrare ute.

Igår kväll när vi åkte hem var det som att himlen öppnade sig. Fick uppleva vattenplaning för första gången. Två gånger. På motorvägen. När det var kolsvart ute. Inte kul.
Efter det tog jag det väääldigt lugnt. När vi nästan var hemma fick jag plötlsigt tvärgira för en stor trädgren som låg över vägen. Nej, mina helljus är inte sådär jättebra nej.

Jaha, nu när man ändå bara sitter och väntar kanske man ska ta och passa på att visa lite bilder.

Har jag sagt att jag och Sandra vann biljetter till Twilight Fan Eventet på Hovet?
Det var riktigt kul. Här kommer några bilder... (det var mörkt inne på Hovet så nästan alla bilder är värdelösa)



En del av kön, Eclipse-bilen, tjejerna från Twi Sweden, han (Max?) från MTV.


Förr i tiden använde man tändare, men det är precis lika fint med mobiler ha ha


Vi satt nästan längst upp, så bilden är suddig. Men detta är Kristen och Taylor.



Bra artister var det också, som först tog en låt från Twilight och sedan framförde en egen låt.
Man undrade ju lite varför Eric Saade var där, men han är tydligen ett stort Twilight-fan och hans senaste Breaking of Dawn, ja ni hör ju, är inspirerad av Twilight-sagan.

Lyckad kväll!

Kolla katten!



Mimmi tar en tupplur

Hej igen

Jaha, så har man inte uppdaterat här på ett bra tag..igen. Alltid lika jobbigt när det blir så för då blir det så lätt att man skjuter på det ännu längre och sen glömmer man allt man tänkt skriva om. Aja, gör väl ett försök då:)

Vi har ju vart en sväng till Gotland, jag och barnen. Var där en vecka och det var helt underbart. Hade gärna stannat mycket mycket längre, men det får bli nästa år. Jag hade ju en del jobbpass direkt jag kom hem så därför funkade det bara med en ynka vecka.
Det var strålande sol varje dag på semestern så det enda vi gjorde var att bada bada bada.
När barnen somnat på kvällarna så satt jag, Sandra och Björn (och ibland pappa) och spelade kort, åt och drack gott och pratade en massa halva natten. Hur mysigt som helst.

Väl hemma igen jobbade jag som sagt en del nätter. Har inte så många pass, men det blir en del extra i kassan och det är ju väldigt trevligt.
Har sökt en del andra jobb nu och hoppas på svar från dom snart. Om en månad ska barnen börja skola och dagis och då vore det ju perfekt att få ett halvtidsjobb någonstans.
Hoppas mest på två av jobben, antingen ett där jag vet att jag kommer trivas. Där fler av mina släktingar jobbar och jag förmodligen kommer få bra betalt. Fast det är nätter och helger som gäller där också. Eller ett där det bara är vardagar (dagtid). Inga helger eller röda dagar. Får se får se, spännande är det i alla fall.

I måndags kom äntligen Jonas och Sussie hit och sov över. De mellanlandade här innan deras Gotlandsresa (de sitter på båten dit just nu). Det är så kul när de kommer hit, blir ju inte att man träffas så ofta. Även fast det faktiskt bara tar ca 2 timmar att åka till Gävle. I måndags kom mamma och Max hit och så hade vi grillkväll. I tisdags åkte vi till Trosa och åt glass. Hann träffa Carro och barnen en snabbis i lekparken också.

I tisdags kväll tog vattnet slut. Igen. Pumpen hade gått sönder. Igen. Inte kul alls. Michel och Nisse (granne/hyresvärd) höll på mitt i natten med att få ordning på det men det gick inte så bra.
Idag (ÄNTLIGEN) har det kommit ny pump och dom håller på för fullt nu så vi ska vi igång vattnet. Man tänker inte på hur beroende man är av vatten förrän det tar slut. Går inte att tvätta, duscha, dricka, gå på toa, göra välling, koka pasta/potatis m.m m.m. Och törstig blir man. Fick köpa hem en massa juice och mjölk.
Har en dunk med vatten så vi kan tvätta oss iaf. Men ja, nu blev det ju fixat rätt fort. Förra gången var vi utan 4-5 dagar.
Igår åkte vi hem till Björn och Sandra och duschade där. Sen åkte vi hem till farmor och fikade. Hon blev så glad, har inte varit där på flera veckor nu.
Imorgon ska vi in till Södertälje och köpa en brevlåda. Inte så konstigt som det låter. Jag ska ge brevlådan till Olga så hon kan måla av Gotlands-stugan på den. Pappa fyller år snart och det kommer bli en perfekt present.

Sen på kvällen hoppas jag att jag och Carro kan komma iväg till Heron och se på Eclipse. Inte ofta man går på bio nuförtiden och vi mammor behöver komma iväg ibland.
På lördag ska jag och Linnéa hem till Gunilla och Emma på grillkväll/Winx-disco. Ska bli riktigt kul! Så imorgon ska vi på presentjakt också.
På söndag blir det Gröna Lund med Max. Äntligen!
Emilia är lite liten för det så hon ska på Skansen med mormor och Kenneth. Sebastian och Linnéa däremot har tjatat om Grönan sen förra sommaren.

Javisst ja, våran katt Maja har ju fått sina ungar nu. Natten mellan 3-4 juni kom dom. Lite kul historia kanske...
Jenny och barnen skulle sova över och efter mycket om och men somnade alla våra trollungar och två trötta mammor slog sig ner i soffan och glodde på tv ett tag. Strax efter tolv var vi så trötta så vi gick och la oss. Men när Jenny skulle lägga sig låg redan Maja i sängen och födde ungar. precis vid Liams fötter. Trevligt.
Två var redan ute och efter att Maja tuggat i sig allt ja ni vet, som katter gör, så trodde vi det var klart. Så jag lyfte i kattmammma och bebisar i korgen och rengjorde nerblodad säng. (Jenny och Liam fick sova i Linnéas rum istället).
På eftermiddagen upptäckte Hanna att det faktiskt var tre kattungar till! Så fem små sötnosar kryper omkring här nu och helst vill vi behålla alla. Med vi menar jag barnen och jag. Michel tyckte det räckte med bara Maja.
Åtta katter tycker han är överdrivet. Mem vem lyssnar på honom?

Här kommer en bild från Gotland. Insåg nu att jag måste rensa igenom alla bilder innan jag lägger upp här. Kan ju inte visa 50 bilder på en gång liksom.:)




RSS 2.0